Ділюся рецептом смачного, густого супу з червоною рибою
Сьогодні я поділюся з вами дуже смачним рецептом юшки, це не вуха в класичному розумінні, де основою є наваристий рибний бульйон, на приготування якої потрібно багато часу і сил. Моя “Вершкова уха” готується швидко, з-під ножа, за 30 хвилин!
Тому я вирішила розкрити всі секрети, як приготувати ідеальну “Вершкову вуха” смачніше ніж в ресторані і побалувати себе і близьких.
Приступимо до приготування “Вершковою Ухи”.
Я беру одну цибулину і дрібно ріжу.
Злегка пассирую його в одній столовій ложці вершкового + рослинного масла, роблю це відразу в каструлі в якій буду варити суп.
Головне, щоб цибуля не перепікся, інакше смак буде зовсім не той, якщо ви бачите, що цибуля починає “горіти”, зніміть каструлю з плити.
Щоб надати супу пікантність я беру один стебло цибулі порею, подрібнюю його, додаю в каструлю і обсмажую його пару хвилин, але цей момент можна і пропустити, якщо немає цибулі порею.
Потім дрібно шаткую один зубчик часнику, додаю до цибулі і смажу ще пару хвилин. Обсмажений часник на вершковому маслі купує яскраві і апетитні нотки, що надає додатковий аромат супу.
Далі я вирішу дві великі картоплі на дрібні кубики, приблизний розмір 1,5 см на 1,5 см. Кладу його в каструлю і наливаю приблизно 2 літри чистої фільтрованої води.
Коли суп закипить варю його на середньому вогні приблизно 15 хвилин до повного приготування картоплі.
Щоб суп вийшов чарівно-апетитного золотистого кольору, я кладу в нього половину чайної ложки куркуми і одну чайну ложку сушеної зелені.
Для того, щоб мій суп придбав густу консистенцію, я викладаю в ківш половину готових овочів, а решта збиваю блендером, якщо блендера немає, можна розтовкти картопля будь-яким зручним способом.
Після цього процесу, повертаю в суп відстрочені овочі.
І додаю в суп вершки 20% 150 мл, для “багатого” вершкового смаку. Можна взяти вершки 10%, але 20%-ми вершками смачніше.
Чекаю коли суп знову закипить і додаю в нього філе червоної риби нарізаною на великі шматочки(2х2 см) 300 грам, в цей раз у мене була форель.
Варю рибу не більше 2-3 хвилин на повільному вогні, щоб вона залишилася ніжною, цього часу цілком достатньо, щоб риба приготувалася.
Щоб суп вийшов красивим і ще більш насиченим, я в нього обов’язково додаю зелений лук, половину стандартного пучка і один пучок свіжого кропу.